Popravljamo laptope svih proizvođača, stolna računala, monitore, plazma i lcd televizore, printere i svu ostalu informatičku i telekomunikacijsku opremu. Nakon dijagnoze kvara, a ovisno o isplativosti, donosi se odluka o popravku i izdaje garancija. Moguća je dogradnja računala odnosno dogradnja i unaprijeđenje informatičkog sustava . Izvodimo instalacije , spašavamo nestale podatke itd. Nakon svakog popravka ili dogradnje slijedi podešavanje i zaštita sustava. Svaki korisnik dobiva besplatnu telefonsku podršku. U slučaju većih korisnika moguć je ugovor o održavanju.

Možda već odavno razmišljate da je vrijeme za mali ili veliki servis Vašeg računala, ali kad se sjetite da morate raspetljati sve kablove, popamtiti gdje koji ide, ubaciti u auto, pronaći servis, naći slobodno parking mjesto .... jednostavno nas nazovite na 098 9056-844 i dogovorit ćemo vrijeme kada možemo doći po vaše računalo, laptop, monitor, tv ili bilo koji drugi uređaj koji možemo popraviti.
Kontaktirati nas možete i na olegon@olegon.hr ili na Viber , WhatsApp da dođemo i pogledamo Vaš uređaj ili da ga popravimo u našem servisu.

popravak laptopa zagreb
coolest counters